top of page

Huisregels

1. De directie heeft het recht om elke persoon die een gevaar blijkt op te leveren voor de veiligheid en de gezondheid van de aanwezigen, de toegang tot de wellness te verbieden (dronkenschap, ordeverstoring, niet naleving van dit reglement, e.d.).

2. De directie en het leidinggevend personeel zijn eveneens gemachtigd om bezoekers uit de wellness te zetten bij dronkenschap, ordeverstoring of het niet naleven van onze huisregels.

3. Bezoekers die zich hier niet aan houden, dienen de wellness na volledige betaling van verbruik en inkom onmiddellijk te verlaten.

4. Storend gedrag, waaronder mede verstaan gewenste of ongewenste intimiteiten, wordt niet geaccepteerd. Gelieve onmiddellijk het personeel te verwittigen als iets dergelijks je opvalt. Gasten die zich hier niet aan houden, dienen op eerste verzoek na volledige betaling en zonder restitutie de wellness te verlaten.

5. Het is verboden hinder aan anderen te veroorzaken, van welke aard dan ook.

6. Het is niet toegestaan om tijdens u bezoek zelf meegenomen consumpties te nuttigen, noch eigen drank (m.u.v. water), noch etenswaren of versnaperingen. Dit geldt ook in de kleedruimtes. Bij misbruik zal u gevraagd worden te betalen en de zaak onmiddellijk te verlaten. U bent steeds welkom in badjas in onze veranda en het terras aan de veranda voor diverse versnaperingen. 

7. Het meenemen van glazen in natte ruimtes, sauna’s, stoombaden en andere faciliteiten is niet toegestaan. Plastic waterflesjes die wel zijn toegestaan in de wellness, kunnen aangekocht worden aan de receptie. 

8. Zelf meegenomen tassen zijn niet toegestaan in de wellness. Uw persoonlijke eigendommen kunt u achterlaten in uw locker. Toiletzakken zijn toegestaan aan de doucheruimtes. Alle gevonden tassen zullen weggenomen worden en kunnen bij het verlaten van de sauna gerecupereerd worden aan de receptie.

9. Badslippers zijn verplicht in onze wellness. In de sauna zelf is het dragen van badslippers niet verplicht.

10. Het dragen van badkledij is verplicht in de wellness op woensdag, vrijdag en zaterdag. Donderdag en zondag zijn dagen zonder badkledij.

11. Kinderen zijn toegelaten. Opgietsessies mogen bijgewoond worden vanaf een leeftijd van 16 jaar.

12. Dieren worden onder geen beding toegelaten in de wellness.

13. Iedere gast dient zich bij het betreden van de wellness aan te melden bij de receptie, om zich te registreren aan de hand van zijn/haar identiteitskaart. Deze gegevens worden louter gebruikt om veiligheids- en praktische redenen. Dit zijn de volgende:
▪ om voor elke bezoeker een rekening aan te kunnen maken voor alle geconsumeerde producten;
▪ om te achterhalen wat de precieze identiteit van een wanbetaler is als er onbetaalde rekeningen achterblijven;
▪ om indien er zich een noodgeval in de wellness voordoet, te weten wie er precies aanwezig is in de wellness.
▪ om personen die bij eerdere bezoeken herhaaldelijk slecht gedrag hebben vertoond en daarbij een gevaar voor de veiligheid en gezondheid van andere bezoekers hebben geleverd, te kunnen weren uit onze wellness (door middel van een zogenaamde “zwarte lijst”).

14. Elke vorm van roken is in de wellness niet toegestaan met uitzondering van de daartoe bestemde zones waar asbakken aanwezig zijn.

15. Het is verboden te lopen in de wellness omwille van veiligheidsredenen.

16. Springen, duiken en andere gevaarlijke bewegingen zijn niet toegestaan in de baden.

17. Het gebruik van mobiele telefoons en andere elektronische apparatuur is ten strengste verboden in de volledige wellness. Dit om de rust en de privacy van andere klanten te garanderen. Personen die een belangrijk telefoontje verwachten, kunnen dit desgevallend melden aan de receptie.

18. Het maken van foto’s of audio(visuele) opnamen binnen in de wellness is strikt verboden.

19. Het bezet houden van ligbedden, banken en stoelen zonder dat deze gebruikt worden is niet toegestaan, behalve op de ligweide.

20. De stilte en de rust moeten steeds gerespecteerd worden in de volledige wellness.

21. De eigenaar van de wellness is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen in de wellness en op de parking, het zoek raken, beschadigen of diefstal van persoonlijke eigendommen van de gasten.

22. Sluit uw locker steeds goed af. De bezoeker dient echter zo weinig mogelijk waardevolle goederen mee te brengen.

23. Douchen is verplicht alvorens de wellness te betreden en na elke activiteit.

24. Bij verlies van handdoek, badjas of polsbandje, zal er steeds een nieuwe aangerekend worden. Houd het bandje van je locker rond je pols en laat het niet in je badjas zitten.

25. Een opgieting is uitsluitend toegestaan door eigen medewerkers. Het is klanten niet toegestaan om zelf geurende olie op de saunakachels aan te brengen.

26. Uit hygiënisch oogpunt is het in de sauna’s verplicht om plaats te nemen op een handdoek die minstens even groot is als het lichaam, waarbij ook de voeten op de handdoek rusten.

27. Kortingsbonnen, cadeaubonnen… dient u bij aankomst van uw bezoek te overhandigen. Wanneer u deze niet kan overhandigen, kunnen wij geen korting geven. Het personeel kent dit reglement en is verplicht om deze regels toe te passen.

— 30 oktober 2022

bottom of page