top of page

Huur onze stretchtent voor jouw feest!

20230712_212415-EFFECTS.jpg

Organiseer jouw feest in Parkhoeve, midden in de natuur en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Onze stretchtent is geopend van april tot en met september.

 

Hier is wat je kunt verwachten:

  • Stretchtent: onze ruime stretchtent biedt een comfortabele en gezellige omgeving voor het feest voor ongeveer 60 personen.

  • Inclusieve voorzieningen: tafels, stoelen en twee koelkasten.

  • Catering: je hebt volledige vrijheid om je eigen catering te regelen zodat je kunt kiezen voor je favoriete gerechten en drankjes. Wij kunnen jullie wel de volgende cateraars aanraden:  

Traiteur De vrolijke bourgondier: https://traiteurdevrolijkebourgondier.be, 0495/218970

Traiteur Kippenhof :https://www.kippenhof.be, 0496714722  

Brouwer 't Bakske

  • Entertainment: er is een speeltuintje en een trampoline. Wil je graag een springkasteel huren, dan kan dat ook. Reserveren kan bij JC Springkastelen 0472/494594.

  • Creatieve Vrijheid: Wij moedigen je aan om de locatie naar eigen smaak aan te kleden. Voel je vrij om je eigen decoratie mee te nemen, zodat je de ruimte kunt personaliseren en de sfeer kunt creëren die past bij het thema van je feest.

  • Prijzen:

Namiddagfeest: €500.00 (voor kleine feestjes)

Avondfeest: €5.000,00

Indien je graag een avondfeest wil organiseren in Parkhoeve, dan is het volledige domein voor jullie, inclusief 2 overnachten voor maximum 32 personen in ons vakantiehuis en 3 glampingtenten.

Op die manier heb je voldoende tijd hebben om alles rustig klaar te zetten en op te ruimen. 

Als je geïnteresseerd bent in het reserveren van onze stretchtent voor een receptie, communiefeest, trouwfeest of andere gelegenheid of als je meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@parkhoeve.com

 

bottom of page