top of page

Huur onze stretchtent voor jouw feest!

Organiseer jouw feest in Parkhoeve, midden in de natuur en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Onze stretchtent is geopend van april tot en met september.

 

Hier is wat je kunt verwachten:

  • Stretchtent: Onze ruime stretchtent biedt een comfortabele en gezellige omgeving voor het feest voor ongeveer 60 personen.

  • Inclusieve Voorzieningen: tafels, stoelen en koelkasten en toilet.

  • Catering: Je hebt volledige vrijheid om je eigen catering te regelen, zodat je kunt kiezen voor je favoriete gerechten en drankjes. Dit stelt je in staat om een menu samen te stellen dat perfect past bij de smaak van jouw gasten.

Wij raden aan: 

Traiteur De vrolijke bourgondier: https://traiteurdevrolijkebourgondier.be 0495/218970

Traiteur Kippenhof :https://www.kippenhof.be 0496714722  

Brouwer 't Bakske

  • Entertainment  Er een speeltuintje en een trampoline. Wil je graag een springkasteel, dat kan. Reserveren kan bij JC Springkastelen 0472/494594

  • Creatieve Vrijheid: Wij moedigen je aan om de locatie naar eigen smaak aan te kleden. Voel je vrij om je eigen decoraties mee te nemen, zodat je de ruimte kunt personaliseren en de sfeer kunt creëren die past bij het thema van het feest.

  • Prijzen:

Namiddagfeest: €500.00

Avondfeest: €4500,00

Indien je graag een avondfeest wil organiseren in Parkhoeve. Is het volledige domein voor jullie, inclusief 2 overnachten voor 27 personen in ons vakantiehuis en glampingtenten. Zodat jullie voldoende tijd hebben om alles rustig klaar te zetten en op te ruimen. 

Als je geïnteresseerd bent in het reserveren van onze stretchtent voor een receptie, communiefeest, trouwfeest of andere gelegenheid of als je meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@parkhoeve.com

 

bottom of page