top of page

Ontbijten & lunchen

Geniet van een smakelijke en gezellige start van de dag met ons heerlijke ontbijt of een verrukkelijke broodjeslunch op een doordeweekse dag. Niet mogelijk in het wekend.

 

Of je nu met je collega's een teambuilding hebt, een intiem familiefeestje viert, samenkomt met vrienden, of de vrijgezellenperiode inluidt,  wij hebben alles voor een memorabele en smaakvolle bijeenkomst voor groepen vanaf 20 personen.

 

Onze selectie van versgebakken broodjes, beleg en gezonde opties zorgt ervoor dat iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Of je nu houdt van hartig of zoet, wij hebben voor ieder wat wils.

En natuurlijk ontbreekt ook de koffie, thee en verse sappen niet om de dag goed te beginnen.

Samen eten is altijd een geweldige manier om banden te versterken, herinneringen te creëren en te genieten van elkaars gezelschap. Laat ons je helpen om jouw teambuilding, familiefeest, vriendenreünie of vrijgezellenfeest extra speciaal te maken met een heerlijk ontbijt of broodjeslunch.

 

Gezelligheid en lekker eten, wat wil je nog meer?

Ontdek ook onze teambuildingactiviteiten en workshops

Ontbijtbuffet: €23,00/pp (incl. diverse broodjes, warme en koude drankjes, hartig en zoet beleg, spek, ei, fruit, yoghurt, granola,...)

Broodjeslunch: €23,00/pp (incl. dagsoep, belegde broodjes, yoghurt met fruit en granola)

Reserveer je gewenste datum door een mailtje te sturen naar info@parkhoeve.com

OnTbijt &lunch

Ontbijt/lunch Parkhoeve Ham
Ontbijt Parkhoeve Ham
Ontbijt Parkhoeve Ham
Ontbijt Parkhoeve Ham
Vergaderen Parkhoeve Ham
Lunch Parkhoeve Ham
bottom of page